Bedrijfsoverdracht door de ervaren deskundigen van Van Noordenne Accountants.

Bedrijfs­overdracht en -waardering

Bedrijfsoverdracht door een ervaren en deskundige partner.

Van Noordenne Accountants heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten en -waarderingen. Dankzij de gebundelde kennis van onze interne en externe specialisten bent u ervan verzekerd dat uw belangen in ieder traject optimaal worden gewaarborgd.

Zorgvuldige en onafhankelijke bedrijfswaardering door onze specialisten.

"Onze specialisten beschikken over de benodigde kennis en ervaring."

Bedrijfswaardering

De verkoop, overdracht of overname van een onderneming is vrijwel altijd een complexe transactie waarbij de financiële belangen groot kunnen zijn. Daarom is een zorgvuldige en onafhankelijke bedrijfswaardering bij een dergelijk traject van essentieel belang. Ook als u van plan bent om een concurrent over te nemen, wilt u goed inzicht hebben in de waarde van de onderneming.

Onze specialisten beschikken over de benodigde kennis en ervaring om een goed onderbouwde bedrijfswaardering voor u uit te voeren. Er zijn bij ons meerdere Register Valuators (RV) werkzaam. Zij zijn aangesloten bij het NIRV, het Nederlands Instituut voor Register Valuators. De RV heeft door het volgen van een gespecialiseerde postdoctorale opleiding Business Valuation de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen.

Onze specialisten staan u bij tijdens het gehele proces van een bedrijfsoverdracht.
Bedrijfsverkoop

Het verkopen van uw onderneming is een ingrijpend proces waar veel bij komt kijken. Naast een zorgvuldige bedrijfswaardering moet er een analyse van de fiscale en juridische aspecten plaatsvinden. Vervolgens wordt er samen met u een strategie uitgestippeld voor de verkoop van uw onderneming, waarin uw eisen en wensen leidend zijn.

Onze specialisten staan u bij tijdens het gehele proces. Van de eerste oriënterende gesprekken tot het optimaliseren van uw positie na de overdracht of overname. De samenwerking tussen onze specialisten zorgt ervoor dat u het beste resultaat krijgt.

Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Van Noordenne Accountants heeft specialisten op het gebied van bedrijfsovernames.
Bedrijfsovername

Binnen het vakgebied van adviseren en begeleiden tijdens bedrijfsovernames vraagt bedrijfsopvolging binnen de familie om een andere insteek. Bij een bedrijfsovername binnen de familie spelen vaak meer belangen dan enkel de zakelijke.

Daardoor worden belangrijke elementen zoals de financiële en juridische aspecten meer dan anders beïnvloed door het emotionele aspect. Soms zijn er gevoelige punten, waarbij een onafhankelijke en deskundige begeleidingspartner de taak heeft om hier op een respectvolle en doortastende manier mee om te gaan.

Onze specialisten op het gebied van bedrijfsovernames binnen families beschikken over de vereiste expertise en ervaring om dergelijke trajecten vanuit juridisch, financieel, fiscaal en menselijk perspectief goed te begeleiden.

Begeleiding en advies

In de praktijk verlopen verkoop-, overdracht- of overnametrajecten vlotter als deze worden begeleid door een deskundige en onafhankelijke partij. Naast de tijdsbesparing, levert een goede begeleiding ook financiële besparingen op.

Als allround begeleidingspartner gebruiken wij onze expertise, ervaring en creativiteit om uw belangen in ieder traject optimaal te waarborgen.

Whitepaper aanvragen

'Fiscale tips bij bedrijfsopvolging'

Meer informatie over de eisen rondom bedrijfsopvolging leest u in onze whitepaper. Vul uw gegevens in en wij sturen u het whitepaper toe.

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Harm helpt u graag.

Harm van Heusden

Partner

0183 697 979

Harm van Heusden

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Overweegt u uw onderneming te verkopen, over te dragen of te verkopen? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Versturen