Accountantscontrole geregeld door onze financieel experts.

Accountants­controle

Accountantscontrole die past bij uw onderneming

Een controle van de jaarrekening is wettelijk verplicht voor middelgrote en grote ondernemingen. Maar wat als u niet verplicht bent om een accountantsverklaring uit te laten voeren? Onze financieel experts kijken samen met u welke accountantsverklaring het best past bij uw onderneming, en gebruiken deze verklaring vervolgens als basis voor gedegen financieel en operationeel advies.

Van Noordenne Accountants heeft ruime ervaring met het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige accountantscontroles.

"Uw jaarrekening voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen."

Accountantscontrole jaarrekening

Van Noordenne Accountants heeft ruime ervaring met het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige accountantscontroles. Veelal komt u voor een accountantscontrole terecht bij de grotere accountantskantoren, maar u kunt dit dus ook bij ons laten uitvoeren. Wel zo dichtbij en persoonlijk.

Wij hebben een AFM vergunning om controles te mogen uitvoeren. De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Bovendien zijn wij aangesloten bij het SRA, een landelijk samenwerkingsverband van professionele accountantskantoren. Zo heeft u de garantie dat de controle en certificering van uw jaarrekening voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Accountantscontrole die het beste past bij uw onderneming.
Soorten controleopdrachten

Door een controleopdracht uit te laten voeren, krijgt u de meeste zekerheid over de betrouwbaarheid van de jaarrekening. Afhankelijk van uw vraagstelling kunnen onze accountants ook een samenstellingsopdracht of een beoordelingsopdracht voor u uitvoeren. Bij het uitvoeren van een samenstellingsopdracht helpen onze accountants u bij het opstellen van de jaarrekening.

Als u kiest voor een beoordelingsopdracht dan bestaat onze rol voornamelijk uit het beoordelen van de administratieve organisatie en interne beheersing en het nadenken over de kans op een materiële fout in de jaarrekening. Een beoordelingsopdracht wordt ook wel uitgevoerd bij de beoordeling van tussentijdse cijfers, wat nodig kan zijn als u bijvoorbeeld een financieringsaanvraag wilt indienen.

Van Noordenne Accountants denkt graag met u mee over de vraag welke opdracht het beste bij uw onderneming past.

Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Financieel advies afgestemd op uw situatie en behoeften.
Financieel advies

De jaarrekening is feitelijk het financiële eindverslag over het boekjaar van uw onderneming. Op basis van deze gegevens kunt u het afgelopen jaar evalueren, maar de jaarrekening fungeert daarnaast ook als een tool voor toekomstige bedrijfsvoering. Onze financieel adviseurs gebruiken de jaarrekening daarom ook voor het opstellen van tussentijdse prognoses, en voor het geven van financieel advies over groeimogelijkheden.

Daarnaast brengen wij uw inkomenssituatie in kaart en analyseren wij die samen met u. Vanzelfsprekend stemmen onze adviseurs hun advies voortdurend af op uw actuele financiële situatie en behoeften.

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Harm helpt u graag.

Harm van Heusden

Partner

0183 697 979

Harm van Heusden

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen op het gebied van de accountantscontrole en/of financieel advies? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.