Van Noordenne Accountants heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten. Lees hier meer.

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht door een ervaren en deskundige partner.

Van Noordenne Accountants heeft veel ervaring met bedrijfsoverdachten. Wij staan u bij tijdens het gehele traject en stellen uw belangen voorop. Tijdens het proces bundelen we de kennis van onze interne adviseurs met die van externe partijen.

Bedrijfsoverdracht is een complexe situatie waarbij de financiële en economische belangen groot kunnen zijn.

"Onze adviseurs hebben de juiste  kennis en ervaring in huis."

Bedrijfsoverdracht is een complexe zaak

De overdracht van een bedrijf is een complexe situatie waarbij de financiële en economische belangen groot kunnen zijn. Daarom is een objectieve en onafhankelijke bedrijfswaardering zeer belangrijk. Als u een andere onderneming gaat overnemen, dan wilt u weten wat de onderneming waard is.

Onze adviseurs hebben de juiste kennis en ervaring in huis om een goed onderbouwde bedrijfswaardering voor u te realiseren. Wij hebben meerdere Register Valuators (RV) in dienst. Zij zijn lid van het NIRV, het Nederlands Instituut voor Register Valuators. Deze specialisten hebben de opleiding Business Valuation gevolgd, waardoor ze de kennis en expertise bezitten om een onderneming te waarderen.

Het beste resultaat bij bedrijfsoverdracht
Het beste resultaat bij bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht is een ingrijpend proces waar veel bij komt kijken. Naast een zorgvuldige bedrijfswaardering moet er een analyse van de fiscale en juridische aspecten plaatsvinden. Vervolgens wordt er samen met u een strategie uitgestippeld voor de overdracht van uw onderneming, waarin uw eisen en wensen leidend zijn.

Onze specialisten staan u bij tijdens het gehele proces van de bedrijfsoverdracht. Van de eerste oriënterende gesprekken tot het optimaliseren van uw positie na de overdracht of overname. De samenwerking tussen onze specialisten zorgt ervoor dat u het beste resultaat krijgt.

Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Bij een bedrijfsoverdracht in de familie spelen naast zakelijke belangen ook persoonlijke belangen vaak een rol.
Bedrijfsopvolging binnen de familie

Een bedrijfsopvolging binnen de familie vraagt om een andere aanpak. Bij een bedrijfsoverdracht in de familie spelen naast zakelijke belangen ook persoonlijke belangen vaak een rol. 

Dit heeft tot gevolg dat belangrijke aspecten zoals financiële en juridische zaken meer dan normaal worden beïnvloed door emoties. Als het om gevoelige punten gaat, kan een onafhankelijke en deskundige adviseur ervoor zorgen dat hier met een respectvolle manier wordt omgegaan. 

Onze adviseurs hebben de benodigde kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten binnen de familie. Daardoor kunnen zij zulke trajecten optimaal begeleiden. 

Tijdens het traject van de bedrijfsoverdracht stellen wij uw belangen voorop.
Deskundig en onafhankelijke begeleiding

Bedrijfsoverdrachten verlopen sneller en beter als deze worden begeleid door een deskundige en onafhankelijke partij. Door de juiste begeleiding in te schakelen, bespaart u tijd en geld.

Tijdens het traject van de bedrijfsoverdracht stellen wij uw belangen voorop. We gebruiken onze expertise, ervaring en creativiteit om het beste resultaat te behalen. 

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Harm helpt u graag.

Harm van Heusden

Vennoot

0183 697 979

Harm van Heusden

Bedrijfsoverdracht? Wij helpen u graag!

Overweegt u een verkoop, overdracht of overname? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Versturen